RETRO RÁDIÓ

Benéz az ajtón a Tigris





2022 a kínai horoszkóp szerint a Tigris éve lesz, mely 2022. február 1-jétől 2023. január 31-éig tart. A Tigris csillagjegy az erőnek, a gonoszság kiűzésének és a bátorságnak a szimbóluma. Tigris a jegyed, ha az alábbi évek valamelyikében születtél: 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.12.31.
A Tigris éve jön

De lássuk csak, milyen is az a bizonyos Tigris

Minden új kihívás lelkesíti, szereti a különleges helyeket és váratlan eseményeket. Röviden: élvezi az életet. Lelkesedése, célratörése és pozitív magatartása rokonszenvessé teszi, eltökéltsége azonban gyakran nem túlságosan tartós. Ilyenkor valamilyen új kihívást keres magának és azzal kezd el foglalkozni. A Tigris kedveli a kiszámíthatatlan helyzeteket, és nem az az óvatos típus. Nagyvonalú tud lenni, ám ha a függetlenségét látja veszélyben, inkább visszavonul; ha pedig csapdába kerül, agresszívvé lesz. Ha visszanyeri a biztonságérzetét, helyre áll az önbizalma, és ismét kész a kalandokra.

Általában az ösztönei vezetik, és időnként előfordul, hogy azért kerül bajba, mert túlságosan megbízik valakiben. Ha csalódik, megrázza magát, és új utakra indul. Előfordul, hogy „félretolja” azokat, akiket nem tart elég érdekesnek vagy vonzónak. Bátor és nagylelkű barát, de ha nem éri el, amit akar, csökönyössé és önzővé is válhat. Barátságaiban hullámhegyek és hullámvölgyek is előfordulnak, de szíve mélyén mindig hű.

Akkor elérkeztünk a lényeghez, mondjuk is ki: kapcsolataiban megesik, hogy sűrűn váltogatja partnereit, bár mindegyikért lángol, legalábbis így hiszi. Mindig az új kapcsolat lehetőségei izgatják, és hamar elragadják érzelmei. Amikor viszont kapcsolata már túlságosan kiszámítható és ezért unatkozni kezd, új partner keresésére indul. Ha partnere elhagyja, csak rövid ideig búslakodik, és hamarosan új társra kezd vadászni, nem az a szomorkodó típus.

Szereti a független, önálló jellemű társat: örül, ha élvezik a társaságát, de kedveli, ha barátja nélküle is boldogul. Kapcsolata akkor jó, ha partnere ugyancsak kalandvágyó és vállalkozó szellemű, de a saját céljait követi. A Tigris szívesen kinyilvánítja érzelmeit, őszinte és becsületes, de változékony, ezért szilárd társra van szüksége.

Munkáját a lelkesedés, kezdeményezőkészség, elszántság és optimizmus jellemzi. Az utazással, tervezéssel, közügyekkel (politikával) kapcsolatos foglalkozásokra rendkívül alkalmas, de lehet belőle nagyszerű katona- vagy rendőrtiszt, vállalatvezető vagy reklámszakember is.

Született vezéregyéniség, ezért terveit sokszor sikerre viszi, de a kudarc mindig nagyon megviseli. Elképzeléseiben nagyvonalú, a részletek kevésbé érdeklik, a lényegre tör. Képes könnyen különbséget tenni a fontos és a jelentéktelen dolgok között. Kevésbé érdekli a haszon, inkább egy-egy munka érdekessége és minősége vonzza.

Mindezek után egészen érdekes lehet, mi vár ránk 2022-ben, hiszen a Tigris elődje, a január 30-án kimúló Fehér Fém Bivaly évét jobb lesz elfeledni, és sajnos nem győzte le a vírust sem!





Ezeket olvastad már?
Dráma a játszótéren: 6 éves kislányt támadott meg egy megvadult kutya a II. kerületben

Dráma a játszótéren: 6 éves kislányt támadott meg egy megvadult kutya a II. kerületben

Rettenetes tragédia: az iskolája előtt késelték halálra a 15 éves diákot

Rettenetes tragédia: az iskolája előtt késelték halálra a 15 éves diákot

Egész Európa csodálni fogja a Városliget legújabb tárlatát

Egész Európa csodálni fogja a Városliget legújabb tárlatát

Csepeli horrorpanel: halála előtt meztelenül sétálgatott az ablakon kiugró, fiatal nő

Csepeli horrorpanel: halála előtt meztelenül sétálgatott az ablakon kiugró, fiatal nő

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás