RETRO RÁDIÓ

Sokkoló történet! Lerágta a lábát Bella, hogy kiszabadulhasson – Videó!





A Bella nevű pitbull mindent megtett, hogy életben maradjon, végül ki tudták szabadítani a kínzó körülmények közül, gazdájára büntetés vár.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.04.15.
szívszorító szabadulás

Szomorú történet terjed az interneten egy pitbullról, akinek hatalmas élni akarása van. Bellát gazdája láncra verve otthagyta a hátsó kertjében víz és élelem nélkül. Miután már napok óta éhezett és haldoklott a kutyus, visszafordíthatatlan döntést hozott, lerágta a saját lábát, hogy ki tudjon szabadulni.

Két acélkábelbe volt belegabalyodva, és habár az egyik lába már „nem tartotta vissza”, még mindig nem tudott kiszabadulni. Szegény állat alultáplált volt már és gyenge, fájdalmas nyüszítését azonban meghallotta valaki. Az utcán sétáló egyik járókelő felfigyelt a szívszaggató vonyításra és értesítette az állatrendészeket. Néhány perc múlva együtt kiszabadították a sebesült állatot. A rendészek egyik tagja, Desiree Sage a Mirrornak nyilatkozott a szörnyű esetről.

A hátsó udvarba belépni és Bellát ilyen gyötrelmes helyzetben megtalálni elképzelhetetlenül megrázó volt. Még a kikötözés után is hagyta, hogy kiszabadítsuk és nem volt bizalmatlan velünk, túltette magát előző gazdája gaztettén. Vidáman csóválta a farkát, miután kiszabadítottuk” – mesélte összeszorult torokkal Desiree.

Miután kórházba szállították, a mentők megmentették a kutyus életét és rendbe hozták. Bella pedig cserébe megtanult három lábbal élni és nem maradtak mentális traumái az eset után sem. A történet vége pedig happy enddel zárult, ugyanis március 24-én egy fiatal pár örökbe fogadta a háromlábú kutyust, és a pitbullt ennél boldogabbnak még sosem látták gondozói, mint amikor hazaérkezett új otthonába.

Bella most már boldogan él új gazdáinak köszönhetően /Fotó: Youtube

Ugyanezen a napon pedig előző gazdája ellen állatkínzásért megkezdődött a bírósági eljárás.

Ha kíváncsi vagy Bella teljes történetére, és arra, hogy hogyan alakul az élete új családjában, itt egy kedves kis videó, amit az állatvédők készítettek róla.





Ezeket olvastad már?
„Ez annyira kicsinyes” – Teljesen kiakadt egy nő azon, amit a férfi tett vele a randin

„Ez annyira kicsinyes” – Teljesen kiakadt egy nő azon, amit a férfi tett vele a randin

Majdnem belehalt a kislány a gyilkos TikTok-kihívásba

Majdnem belehalt a kislány a gyilkos TikTok-kihívásba

Ez gyors volt: Magyar Péter mögött Bajnai Gordon és a Datadat

Ez gyors volt: Magyar Péter mögött Bajnai Gordon és a Datadat

Rejtély, hogyan tűnt el és halt meg a gyáli Norbert

Rejtély, hogyan tűnt el és halt meg a gyáli Norbert

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás