RETRO RÁDIÓ

Vérfagyasztóak Katalin tettei, saját anyja se akarja Magyarországon látni





Hamarosan bíróság elé áll Olaszországban a gyermeke életét kioltó B. Katalin. Amennyiben majd kéri, lehet, hogy a büntetését Magyarországon töltheti le. Ezt viszont a nő édesanyja, Erzsike néni nem szeretné. Az idős asszony elmondta, hogy a lánya rendszeresen elvette a pénzét, hogy a gyermekelhelyezési perben az ügyvédjét fizetni tudja.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.12.
drámai fejlemények

A héten kezdi tárgyalni az olasz bíróság B. Katalin ügyét. Az egykori pornószínésznő azután menekült Olaszországba, hogy a magyar bíróság arra kötelezte, hogy adja át kétéves gyermekét az apának, és vegye tudomásul, hogy az ideiglenes intézkedés értelmében a kisfiúval csak héthetente három órára találkozhat felügyelt kapcsolattartás keretében. Katalin telefonon könyörgött a volt élettárásnak, hogy ennél többet láthassa Alexet, ám Norbert nem adott egyértelmű választ – írta meg a Bors.

Keresik a csonka pengét

A nő kisfiú életét több késszúrással kioltotta, majd a halott gyermek fotóját szétküldte ismerősei és családja körében, mielőtt a holttestet egy élelmiszer-áruház pénztári futószalagjára helyezte. Katalint nem sokkal később a rendőrség elkapta, de az anya nem tett beismerő vallomást. A nyomozók ismét visszatértek abba az ingatlanba, amelyben Katalin és Alex meghúzták magukat, hogy megkeressenek egy fontos bűnjelet, egy a gyilkossághoz használt kés törött pengéjét.

A héten kezdik tárgyalni Olaszországban a magyar anya ügyét, aki megölte gyermekét – Fotó: Bors

A nagymama: elvette a pénzem!

Erzsike néni, Katalin édesanyja nem kíváncsi a lányára.

Megölte az unokámat, látni sem akarom már ebben az életben! Megbocsátani neki nem tudok, már csak az érdekel, hogy Alexet tisztességgel eltemettessük az apjával, aki viszont fel sem veszi nekem a telefont – mondta a Borsnak a gyászoló nagymama, aki azt is elárulta, miből fizette lánya az itthoni jogi képviselőjét a gyermekelhelyezési ügyben.

Hol elvette a nyugdíjamat, hol pedig elkérte, és nem adta vissza. A budapesti lakását átírta a nagyobbik fia nevére, de a haszonélvezeti jogot megtartotta. Havi 110 ezer forintért adja ki, ez nem rossz bevétel – mesélte az idős asszony.

Erzsike néni nem kíváncsi gyilkos lányára – Fotó: Bors

Olasz bíró mond ítéletet

Pikali Petra ügyvéd a Borsnak elmondta: nem kizárt, hogy Katalin itthon tölthesse le a büntetését.

A nemzetközi szabályok szerint a magyar állam kérheti majd a kiadatását. Akkor az olasz bírósági ítéletnek megfelelő büntetést alkalmazza a magyar bíróság – szögezte le a jogász.

Erzsike néni nem szeretné itthon tudni a lányát.

Maradjon csak Olaszországban! Nem kívánok neki semmit, de támogatni sem fogom. Anyagilag azért, mert nincs miből, lelkileg pedig azért, mert nem érzek rá késztetést!





Ezeket olvastad már?
Szénné égett holttestre bukkantak a csendes zsákutcában – Videó

Szénné égett holttestre bukkantak a csendes zsákutcában – Videó

Most kaptuk: kizuhant egy 3 éves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Most kaptuk: kizuhant egy 3 éves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Hova lett Kispesten az orvosi rendelő pénze?

Hova lett Kispesten az orvosi rendelő pénze?

Ahelyett, hogy örült volna, lecsapta a lottónyertes a telefont, amikor közölték vele a jó hírt

Ahelyett, hogy örült volna, lecsapta a lottónyertes a telefont, amikor közölték vele a jó hírt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás