RETRO RÁDIÓ

Horror: békülni akart szerelmével Attila, végül kitépte a szemeit - 18+





Csókolózás után mindkét szemére megvakította, többször megszúrta és brutálisan megverte volt barátnőjét egy férfi Kemecsén. A rendőrség tegnap még körözte is az ismeretségi körében csak Gengszternek hívott Gyöngyösi Attilát.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.08.
brutális

A Bors beszámolója szerint kihívta az utcára és brutálisan bántalmazta volt barátnőjét egy férfi a nyírségi Kemecsén. Gyöngyösi Attila az eddig ismert adatok szerint békülni szeretett volna Gabriellával, de a 22 éves lány végül nemet mondott neki. A széles körben Gengszternek hívott szerelmes ezután leteperte a földre Gab­riellát, megverte, többször megszúrta, majd mindkét szemét brutális módon kitépte. Az orvosok megállapították, hogy a fiatal nő szemeit nem lehet helyreállítani, így bizonyos, hogy Gabriella a megnyomorítója arcképét látta életében utoljára. Gabriella családja a házában fogadta a Bors munkatársait. Először Lajos, Gabi unokatestvére szólalt meg az ügyben.

Attiláról mindig is tudtuk, hogy nem normális, de amit most tett, azt nem lehet megbocsátani! Főleg akkor agresszív, ha drogozik. A leggyakrabban talán a kristályt tolja, szerintem szombat este is azt fogyaszthatta. A szomszédaink nem sokkal este 9 előtt még csókolózni látták őket a közeli mezőnél, de Gabi bizonyára mégis a szakítást választotta. Biztosak lehetünk benne, hogy Attila ezen pöccent be – mondta a közeli rokon.

A lány testvére állítja: tavaly fogva tartotta Gabriellát

A pár története két évvel ezelőtt kezdődött. A férfi a Facebookon meglátta a szép Gabriella fotóját, és menten írt neki egy üzenetet. A lányt elvarázsolta a férfi a mézes-mázas stílusával. Mint kiderült, élete legnagyobb tévedését követte el azzal, hogy hitt neki. Roland, Gab­riella egyik testvére megjegyezte, hogy Attila nem először bántalmazta a testvérét.

Fotó. Bors

Tavaly elrabolta, és magával hurcolta Berettyóújfalura. 2–3 napig fogva tartotta, de amikor elfogyott az élelmük, közösen elmentek bevásárolni. Amikor Attila nem figyelt eléggé, a húgomnak sikerült megszöknie, így megmenekült. Kiderült, hogy ez az embernek nem nevezhető lény brutálisan megverte, eltörte az orrcsontját és az egyik bordáját. A testvérem feljelentést tett, de azt kénytelen volt visszavonni, mert ez az állat megfenyegette, hogy mindannyiunkat eltemet, ha a testvérem nem felejti el az ügyet. Megijedtünk, hiszen a bátyámnak van négy kislánya, nekem egy fiam, Gabi pedig szintén egy gyermek, Norina édesanyja – dühöngött a Borsnak Roland.

A nagymama szerint tettével elvette unokája életét

A család szerint Attilának nem állt szándékában Gabit békén hagyni. Elmondásuk szerint továbbra is fenyegette: ha nem megy vissza hozzá, mindenkit megöl, akit a lány igazán szeret.

Tavaly még egy posztot is közzétett a Facebookon, melyben leírta, hogy akinek ő szúrta a szemét 2021-ben, annak majd ő szúrja ki a szemét jövőre, vagyis idén – szólt közbe Margitka, a testvérek nagymamája.

Hogy képes valaki elvenni egy ennyire gyönyörű lány életét? Tulajdonképpen azt tette vele! Milyen jövője lehet Gabikámnak látás nélkül? Szombat óta nincs se éjszakánk, se nappalunk. Én is szívbeteg vagyok és járni is alig tudok – zokogta a nagymama a Borsnak.

Családja hallotta meg a nő segélykiáltását, rohantak is

A család szombat este éppen tévét nézett, amikor a baj megtörtént. Meghallották Gabriella utcáról beszűrődő elkeseredett segélykiáltását. Kiszaladtak, majd hamarosan a földön heverve találták meg.

Gabi egyik szeme az arca előtt lógott, a másikat csak másnap találta meg a fűben az egyik szomszéd. Attila megérdemelné, hogy ugyanúgy szenvedjen, mint a testvérem. A védekezésképtelen húgomat még végig is húzta a földön, méghozzá arccal lefelé. Szerintem ember nem létezik, aki ne akarná agyonverni, ezért jobb neki, ha a rendőrök találják meg! Mi még szombat éjjel a keresésére indultunk, de a 35 kilométerre levű Nyírturánál csak a kocsijára sikerült rábukkannunk. Nem juthatott messze, hiszen a járgány motorja még meleg volt. Biztos vagyok benne, hogy akadt egy segítője, aki átültette egy másik autóba, hogy sikerüljön neki megszökni – fejezte be Roland.

Gabriellát jelenleg kórházban ápolják. Az orvosok a járványhelyzet ellenére megengedték, hogy az édesanyja mellette legyen.





Ezeket olvastad már?
 Sára Botond Pikó Andrásnak: visszafizetjük a parkolási Pikó-sarcot, nem kommunikálni kell, hanem cselekedni!

Sára Botond Pikó Andrásnak: visszafizetjük a parkolási Pikó-sarcot, nem kommunikálni kell, hanem cselekedni!

Sokkot kaptak a kirándulók: emberi maradványokra bukkantak a népszerű strandon

Sokkot kaptak a kirándulók: emberi maradványokra bukkantak a népszerű strandon

Halott férfit tolt be a bankba egy nő: felháborító, mire készült – Videó

Halott férfit tolt be a bankba egy nő: felháborító, mire készült – Videó

Hűha: népszerű fürdőhelyen estek egymásnak a szerelmesek

Hűha: népszerű fürdőhelyen estek egymásnak a szerelmesek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás