Úgy tűnik, hiába kérnek segítséget, csak a tehetetlen mérgelődés és a féltés marad azoknak a szülőknek, akiknek a gyerekei a Csillaghegyi Általános Iskolába járnak.

Az elmúlt pár óra alatt szinte járhatatlanná vált az intézet előtti járda, ahol hosszú métereken át, csak bokáig elmerülve a vízben lehet közlekedni. Emiatt mind az arra közlekedő felnőttek, mind a diákok arra kényszerülnek, hogy az úttesten kerüljék ki a vizesárokká változó gyalogutat, ami viszont életveszélyes.

Egy anyuka több fotót is megosztott a III. Kerület/Óbuda közösségi oldalán, bízva abban, hogy talán tud valaki megoldást a jelenleg járhatatlan szakasz vízmentesítésére.

„Csillaghegyi Általános Iskola bejáratával szembeni járda, a gyerekek nagy része innen jár suliba. A fotókon látható a gyalogátkelő korlátja, ahonnan mindkét irányba több méteres kikerülhetetlen pocsolya van. Nekem gumicsizmában nem volt kedvem végigmenni rajta, a járda is kiszámíthatatlanul hepehupás alatta. Elég gyakran így néz ki, ez ma reggeli fotó, de már tegnap is az úttesten kellett kerülni (!!). Pár anyuka már írt ez ügyben az illetékeseknek, de anyagi okok miatt nem történt semmi. Mit lehetne vajon tenni?„ – keresi a hölgy a sürgető problémára a választ.

Fotó: Facebook