RETRO RÁDIÓ

Ezt úgysem hiszed el! Egy nő álmai háza helyett véletlenül 84 ingatlant vett meg





Sok ember örülne annak, hogyha csak egy házat szeretne vásárolni, de helyette egy fél várost sikerülne „olcsón” megszereznie.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.20.
bombajó biznisz

Az amerikai Nevada államban nem mindennapi adásvétel történt, egy neve elhallgatását kérő nő egy adminisztrációs hibából kifolyólag, Sparks településén 84 házból és két melléképületből álló ingatlancsoportot vásárolt meg. A nő eredetileg csupán 594 ezer 481 dollárért (231 millió forintért) akart megvenni egy házat, azonban a papírokon utólag vették észre, hogy egy 50 millió dolláros (19 milliárd forintos) ingatlancsoport büszke tulajdonosa lett – írja a Mirror.

Az adminisztrációs hiba csupán egy másolásbeillesztés kombinációból kezdődött, ugyanis a nő nem tudta, hogy Renótól északra több épület is van, és benyújtotta a megye közjegyzőjéhez az igényét rá. A jegyző pedig azt aláírta és továbbította a területet birtokló Las Vegas-i céghez, ahol a telken található összes épületet – azokat is, amiket már korábban eladtak – a nő nevére írták. A hölgy azonban nem sokáig örülhetett a „könnyen szerzett” ingatlanbirodalmának, ugyanis az egyértelmű hibát könnyű kijavítani, mivel a korábbi tulajdonilapok bizonyítják, hogy már másoké az épületek nagy része. A maradék – egyelőre üres – ingatlant pedig a szerződés újraírása és kijavítása után újra az eredeti tulajdonosa fogja birtokolni. A nő pedig beköltözhet végre álmai otthonába egy olyan város közepén, amelynek néhány napig a tulajdonosa volt.





Ezeket olvastad már?
Megérkezett az első fotó a nagypénteki budapesti robbanás helyszínéről

Megérkezett az első fotó a nagypénteki budapesti robbanás helyszínéről

Szemet vonzó ismertetőjel: őt keresik a magyar rendőrök

Szemet vonzó ismertetőjel: őt keresik a magyar rendőrök

Reggel került fel a körözési listára, hatkor már csattant is a kezén a bilincs

Reggel került fel a körözési listára, hatkor már csattant is a kezén a bilincs

„Nem hittem a szememnek” -  Elképesztő, hogy mi utazott a pesti trolin

„Nem hittem a szememnek” - Elképesztő, hogy mi utazott a pesti trolin

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás