Terry és Anna több évig voltak barátok, majd a barátság szerelemmé formálódott. Az ő különleges történetüket meséli el a Bedtimes, mely az egyik legromantikusabb sztori, amit valaha hallottunk.

Egyik évfordulójuk alkalmával lepte meg a férfi saját készítésű nyaklánccal a barátnőjét, mert tudta, hogy nagyon szereti a kiegészítőket.

A nő két éven át, gyakorlatilag mindenhová felvette a nyakláncot, ez volt rajta az uszodában, ezt viselte a Zoom hívások alatt, és egyik nyaraláson sem maradhatott otthon.

Anna nem is gyanakodott mit rejt valójában a kézzel készített ajándék, miközben a férfi állandóan aggódott, hogy mikor bukik le.

Természetesen volt néhány elég veszélyes helyzet, ilyen volt például, amikor a reptéren be kellett csekkolnia a párnak, és át kellett esniük a reptéri átvilágításon. Terry nagyon izgult, hogy fény derül a titkára, ráadásul, mivel tudta, hogy barátnője fél a repüléstől, sohasem gondolta volna, hogy párja fejébe veszi egyszer, hogy repüljenek el Skóciába. Szerencsére a reptéren minden zökkenőmentesen ment, így nem derült fény Terry titkára.

Két év múlva a tengerparton üldögélt a pár, amikor is Terry végre felvágta a nyakláncot és előbújt belőle a jegygyűrű.

Természetesen Anna válasza „igen” volt, és nagyon meghatódott a lánykérésen. A nő 2 évig viselte a nyakláncba bújtatott jegygyűrűt, nagy szerencse, hogy sosem hagyta el, de Terry is nagyon ügyes volt, hogy két évig őrizte a nagy titkot, biztos nem volt könnyű.