RETRO RÁDIÓ

7 tipp, hogy a tiéd legyen a legjobb újévi buli!





A Metropol összegyűjtötte azokat az elengedhetetlen dolgokat, amikkel elérheted, hogy a te rendezvényedről beszéljen mindenki a következő szilveszterig.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.12.30.
szórakozás

Teremts vonzó hangulatot

A dekoráció rengeteget dob a hangulaton. Nem kell persze túlzásba vinni a díszítést, de ebben a hideg és sötét időszakban törekedjünk arra, hogy meghitt és nyugodt környezetet teremtsünk a vendégeknek. Díszítsük égősorokkal a lakást, gyújtsunk gyertyákat – persze csak megfelelő óvintézkedések mellett –, helyezzünk csillogó dekorációkat a ház különböző pontjaiba, melyek a halvány fényeket gyönyörűen vissza fogják verni. Gondoskodjunk arról, hogy minden vendégünknek jusson ülőhely, szék helyett jó alternatíva párnákat rakni a földre a nappaliban, ezáltal még kuckósabbnak fog hatni a tér.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

V2 Hair Design (@v2hairdesign) által megosztott bejegyzés

Válassz tematikát

Nincs olyan ember, aki ne szeretne kiöltözni legalább egyszer egy évben. Minden bulit azonnal mókásabbá és színesebbé tehetsz, ha meghatározol egy témát, ami alapján be kell öltözni a vendégeknek. Lehet az elegáns, mint mondjuk a kaszinóest, ahol kötelező a csinos ruha és a fekete nyakkendő, vagy kicsit lazább, mondjuk mindenki csak parókában és napszemüvegben jelenhet meg a buliban. Ha minden vendég az alkalomhoz illően öltözik, az máris egy jó alaphangulatot ad az estének.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

SofitelWarsaw (@sofitelwarsawvictoria) által megosztott bejegyzés

Szervezz programokat

Egy jó partihoz elengedhetetlenek a játékok. Szakítsd meg a bulit egy-két mókás és szórakoztató kártyajátékkal, activityvel, vagy írasd ki egy táblára, hogy kinek mi az újévi fogadalma. Készíts fotósarkot, amihez elég egy csillogós, mókás háttér, lufik és egy-két vicces kiegészítő, amivel pózolhatnak a barátaid. Persze a játékokat sem szabad túlzásba vinni, hagyni kell, hogy mindenki jól érezze magát. Nem szabad megfeledkezni a zenéről sem, keress vagy állíts össze egy olyan lejátszási listát, ami megfelel mindenki ízlésének és az este végéig kitart – még úgy is, hogy mindig lesz olyan, aki átveszi a DJ szerepét.

Készíts italosasztalt

Gondoskodj róla, hogy mindig megfelelő mennyiségű alkohol legyen az asztalon, ugyanis nem szabad elfelejtenünk, hogy ez egy szilveszteri buli. A vendégek imádni fogják, ha nem kell folyamatosan a hűtőhöz vándorolniuk és engedélyt kérni a házigazdától, hogy kivehessenek valamit belőle. Ezért készíts előre bekevert koktélokat, nagy tálakban vagy kancsókban. Tegyél ki jeges vödörbe pezsgőt, bort és sört és helyezd ki a poharakat az asztalra, így a barátaid könnyen hozzáférhetnek az italokhoz.

Gondoskodj, hogy mindig legyen feltöltve az italosasztal – Fotó: Shutterstock

Főzz egy emlékezetes vacsorát

Mindenki imád enni, főleg az ünnepekkor, ezért törekedj rá, hogy tiéd legyen a legjobb szilveszteri menü. Készíts előételnek rágcsákat, csipszeket, mártogatós szószokat, sajttálat, gyümölcs- és zöldségtálat, amitől az asztalod hihetetlenül színes lesz és vendégeid könnyedén falatozhatnak róla, míg el nem érkezik a fő fogás. A lencse elengedhetetlen étele az újévnek, ugyanis gazdagságot hozhat, ezért azt mindenképpen építsd bele a menübe. A malac a hiedelem szerint szintén szerencsét hoz. Spanyolországban, Portugáliában, Venezuelában, Mexikóban, Ecuadorban, Peruban és Kubában is 12 szem szőlővel vagy mazsolával várják az újévet. Desszertedbe építsd bele a mazsolát, hogy mindenki szerencsésen kezdje az új évet. Vigyázz, mert vannak olyan ételek, amiket szigorúan tilos szilveszterkor fogyasztani. Ilyenek a szárnyasok, akik elrepülnek, és a vadak, akik elfutnak a szerencséddel.

Készíts egy visszatekintő videót

Rengeteg dolog történhet 365 nap alatt. Ezért az elmúlt év képeiből készíts egy videóösszeállítást, hogy barátaiddal közösen, jó emlékekkel búcsúztasd a 2021-es évet. Válaszd ki az idei év legkülönlegesebb fotóit, és egy szimpla videószerkesztő programmal rakd be egymás után a képeket – a telefonoddal is könnyedén megcsinálhatod –, hogy mindenkinek szerezz egy kis örömöt.

Minden a részletekben rejlik

Ha már mindent előkészítettél, ne feledkezz meg az apróságokról! Mivel te vagy a házigazda, gondoskodj róla, hogy vendégeid a lehető legkényelmesebben érezzék magukat. Készülj vendégpapucsokkal, műanyag shotos poharakkal, szájvízzel, ügyelj rá, hogy ha valaki rosszul lesz, legyenek nálad vitaminok, elsősegélydoboz. De a legfontosabb, hogy érezd jól magad te is, ne akard, hogy minden tökéletes legyen. 3...2...1... Boldog új évet!

Így legyen a tiéd a legjobb szilveszteri buli – Fotó: Shutterstock

 





Ezeket olvastad már?
Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás