RETRO RÁDIÓ

Közellenség lett a focipályákat bezárató két ceglédi nyugdíjas





Egyikük gyakran ordibált a pályán sportoló fiatalokkal, volt, hogy a labdájukat is kiszúrta.



Megosztás
Szerző: F.I.
Létrehozva: 2023.03.06.
Cegléd focipálya gyerek videó

Labdapattogtatás zavarta a ceglédi nyugdíjasok nyugalmát, ezért úgy döntöttek, feljelentik a sportpályát. A bíróság a pályák lebontása mellett döntött. A helyiek online petícióba fogtak, hogy a kúria elé tudják vinni az igazságtalan ügyet. 

A bezárt labdázó  Fotó: Metropol

A Köztársaság utcában, a volt tiszti lakótelepnél, illetve a csokiházaknál lévő pályára került lakat. Korábban egy helyi anyuka fejtette ki véleményét a Metropolnak a történtekről. Tőle megtudtuk, a két nyugdíjas már az óvodát is feljelentette a hangoskodás miatt. 

„Elszomorító, hogy vannak egyáltalán olyan emberek, akik ilyen megkeseredettek. Sokat gondolkozom, vajon van-e gyereke, unokája?” – mondta korábban Anikó.

A YouTube-ra már felkerült egy videófelvétel is a feljelentőről, amelyen azt láthatjuk, ahogy felháborodva küldi el a focizni vágyó fiatalokat. 

A te édesanyád mit csinál most? Azt mondta, hogy pihenni szeretne? Aztán ne legyen otthon a büdös kölyök, ha nem bír magával

 – mondja elfogadhatatlan hangnemben a feljelentő a videóban.

 

Szinte mindenki kiakadt a feljelentőkre

„A dühöngő már őslakosnak számít, a házak felépülte óta lakik ott. Nem csodálkoznék, ha kiderülne, hogy a Dugonics utcai játszótér megszüntetésében is benne volt a keze” – írta valaki egy kommentben. Bár a bírósági végzés szerint lebontásra kerülnek a labdázók, a város lakói online petíciót terveznek, és a Kúria elé szeretnék vinni az ügyet. A gyerekes családok minden nap kimennek a pályára, ezzel is demonstrálva azt, hogy nem vehetik el a fiataloktól azt a helyet, ahol lazíthatnak. 

Teljesen családellenes, amit művel! Tegnap is kint voltam a kislányommal a pályán, és arra lettem figyelmes, hogy a feljelentő az ablakából fotózott és videózott minket

 – árulta el egy apuka. 

Bezárták a fiatalok elől a focipályát  Fotó: Metropol

Nem mindenki fogalmazott ilyen finoman, akadtak olyanok is, akik sokkal nyersebben fejtették ki a véleményüket a történtekről.

Szánalmas, remélem nincs unokája, mert nem érdemli meg, hogy mamának szólítsák! Az az ember, aki tönkretette a gyerekek sportolási lehetőségét, kikapcsolódását, nézzen a tükörbe és köpje le magát

– osztotta meg véleményét egy városlakó.

Többször fordult már elő, hogy a nő nemcsak elküldte a sportolni vágyókat a pályáról, hanem szemléltetésképpen még a labdájukat is kiszúrta. A helyiek szerint viszont ezzel már egyszer pórul járt a feljelentő. Állítólag épp egy fiatalosabb nagypapa játszott a kisunokájával a pályán, amikor a nő dühösen kivágtatott a házból, hogy kiszúrja a labdát. A férfi azonban nem nézte ezt végig tétlenül: erősen pofon ütötte a felháborodott asszonyt. A nagypapa könnyű testi sértésért 6 hónap börtönbüntetést kapott, 2 évre felfüggesztve. 





 





Ezeket olvastad már?
Óriási a baj: az iskolából még elindult, de nem ért haza a 12 éves magyar kisfiú

Óriási a baj: az iskolából még elindult, de nem ért haza a 12 éves magyar kisfiú

Ha eddig rosszul érezted magadat az időtől, most egyenesen szenvedni fogsz

Ha eddig rosszul érezted magadat az időtől, most egyenesen szenvedni fogsz

Most jött: motoros és autós karambolozott a XVII. kerületben

Most jött: motoros és autós karambolozott a XVII. kerületben

Most érkezett: horrorbaleset az M2-esen, fiatal sofőr vesztette életét - megdöbbentő helyszíni fotókkal

Most érkezett: horrorbaleset az M2-esen, fiatal sofőr vesztette életét - megdöbbentő helyszíni fotókkal

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás