RETRO RÁDIÓ

Külföldön léphet fel az oltakozás után Kökény Attila





Kökény Attila nagyon boldog, mert hosszú idő után végre újra szórakoztathatja imádott közönségét, ráadásul nemcsak Győrött, hanem Erdélyben is.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2021.05.12.
koronavírus koncert

Előadóművészként nehéz hónapokon van túl Kökény Attila. A népszerű énekes is megküzdött a koronavírussal, éppen ezért csakis javasolni tudja az oltást.

Kórházi kezelés

Nem szeretem az oltásellenes megjegyzéseket, főleg, mert már átestem a betegségen, és senkinek nem kívánom. A családunkban sajnos akadt, akit még nálam is jobban meggyötört a vírus: a sógorom két hétig feküdt kórházban, lélegeztetőgépen, pedig életerős, fiatal férfi. Úgy látom, az egyetlen kiút ebből a járványból az, ha mindenki beoltatja magát, hogy visszakapjuk a régi életünket” – mondta el a Metropolnak Kökény Attila, aki azóta megkapta az életet jelentő vakcinát és az oltási kártyáját is.

Nyugisabb itthon

Attila és családja idén nyáron nem terveznek külföldi nyaralást a biztonságuk érdekében.

„Mi a családommal tényleg nagyon bezárkóztunk az utóbbi hónapokban, roppantul vigyáztunk magunkra és a környezetünkre. Nem mondom, hogy meguntuk egymást, de most úgy érzem, a színpadnak, a szórakoztatásnak van itt a helye. Semmi másra nem vágyódom, csak arra, hogy énekeljek, visszakerüljek az emberek közé, és szeressük egymást.”

(Fotó: Bors/KZ)

Újra színpadon

Az énekes nagyon boldog, hiszen szeptember óta nem állhatott színpadon, pénteken pedig hosszú idő után megtarthatja az első koncertjét.

Végre kezd egy kicsit beindulni az élet! Pénteken lépek fel először, ráadásul élő zenekarral, amit nagyon várok. Utána lemegyek Győrbe, amit hétvégén újabb koncert követ Erdélyben. Nyilván nagyszínpados koncertekről még nincs szó, de már az is óriási előrelépés, hogy emberek között lehetek, szórakozom és szórakoztathatok. Izgatottan várom az előttem álló napokat.”

Óriási dobásra készül

Attila tele van energiával, zenészbarátaival most egy vadonatúj projektre készül. Egy élő zenés vacsoraest keretein belül hozzák vissza a múlt század hangulatát.

Robi Lakatossal, Sárközi Lalival, Kállai Kiss Ernővel, Lakatos Mikivel elevenítjük fel a régi, Jávor Pál-dalok hangulatát. A Pátria nevet találtuk ki, én énekelek majd, a többiek zenélnek. Nem szabad elfelejteni a régi magyar muzsikát, így újrahangszerelve hozzuk vissza ezeket a dalokat, amikhez újakat is írunk majd” – árulta el az énekes.





Ezeket olvastad már?
Túl van a műtéten, máris poénkodik Schwarzenegger

Túl van a műtéten, máris poénkodik Schwarzenegger

„Szép vagy minden látószögből” – Még a víz is felforr Singh Viki fürdőruhás testétől

„Szép vagy minden látószögből” – Még a víz is felforr Singh Viki fürdőruhás testétől

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás