Nem várt fordulat: Lemondott koronájáról a szépségkirálynő





9 hónap sem telt el a megválasztása óta.



Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2024.05.08.
szépségkirálynő lemondás szépségverseny

A 24 éves Noelia Voigt, aki tavaly szeptemberben nyerte el a Miss USA címet, úgy határozott, hogy lemond a rangos elismerésről.

Fotó: Instagram

A venezuelai-amerikai szépség megköszönte az elmúlt kilenc hónapot, amit a Miss USA cím birtokosaként tölthetett, és amivel lehetősége nyílt életre szóló álmát megvalósítani. Elhatározását az egészség és a mentális jólét fontosságával indokolta, az azonban nem derült ki, mi miatt érezte ezeket veszélyben.

Tudom, hogy ez csak a kezdete egy új fejezetnek számomra, és remélem, továbbra is arra ösztönzök másokat, hogy maradjanak állhatatosak, helyezzék előtérbe a mentális egészségüket, álljanak ki magukért, használják saját hangjukat, és soha ne féljenek attól, mit hoz a jövő, még akkor se, ha bizonytalannak érzik

- fogalmazott Instagram-oldalán a 24 éves szépségkirálynő.

A Miss USA szervezet Voigt döntésére reagálva bejelentette, hogy teljes mértékben támogatják őt, és hangsúlyozták a mentális egészség elsődlegességét. Hamarosan közzéteszik az utódja nevét, de jelenleg még felülvizsgálják a protokollokat az ilyen típusú helyzetek kezelésére - adta hírül a USA Today. A tavalyi versenyen a második helyezett a hawaii származású Savannah Gankiewicz volt.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás