Cserpes Laura elhagyta az országot





Alig tért vissza az énekesnő az Ázsia Expressz forgatásáról, máris elhagyni kényszerült az országot. Cserpes Laura egy új kalandba vágott bele.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.05.09.
Módosítva: 2024.05.09.
cserpes laura utazás Olaszország ajándék

Noha nem tudott arról az előadó, merre lesz a menet, mégis boldogan vágott neki az útnak. Cserpes Laura ugyanis a reptéren jelentkezett be a közösségi oldalán, ahol még ő is nagy érdeklődéssel várta, vajon merre lesz az út.

Cserpes Laura és Cserpes István
Cserpes Laura édesapja, Cserpes István oldalán vágott neki az Ázsia Expressz legújabb évadának
 Fotó: TV2

Az énekesnőt a körülményekből úgy tűnik, hogy a párja lepte meg egy külföldi kiruccanással. Később kiderült, hogy a festői Olaszország lesz a végső állomás, azon belül is Szicília. Egészen pontosan előtte nap, a délután folyamán tudta meg magát a tényt, hogy utazásra kell készülnie, bár ekkor még ismeretlen volt az úti cél. 

Laura hamar alkalmazkodott a változáshoz, hiszen egyből otthonosan érezte magát az olasz régióban.

Cserpes Laura
Laurát párja lepte meg az úttal Fotó: Instagram

Cserpes Laura a követőit kérdezte

Mivel Szicília területe nagy, ötmillió lakossal, így rengeteg a felfedezni való látványosság. Ezért döntött úgy az énekesnő, hogy a követői segítségét kéri. A közösségi felületén kéri, hogy aki volt már a térségben, adjon neki tanácsot a nagyobb látványosságokkal kapcsolatban, mi az, amit érdemes megnézni, vagy mit nem szabad egyáltalán kihagyni. Úgy néz ki, Laura igazi kalandor, hiszen a Fülöp-szigetek után boldogan vágott bele ebbe az utazásba, és a megszólalásaiból ítélve cseppet sem bánja, hogy párja meglepte a kikapcsolódással.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás