Komoly döntést hozott Singh Viki, eljött a változás ideje





A rajongói nagyon örülnek annak, hogy Singh Viki meglépte ezt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.04.30.
változás singh viki haj

A csodálatos hangú énekesnő, Singh Viki nemrég közzétett egy videót, amiben egy fontos üzenetet fogalmazott meg. Elmondta, hogy mit kell tenni, ha valaki kineveti az embert, mert kilóg a sorból:

Ha legközelebb kinevetnek téged azért, mert más vagy, mert kilógsz a sorból, akkor nyugodtan mondd nekik azt: »Kinevettek, mert más vagyok? Oké.  Én azért nevetek rajtatok, mert ti egyformák vagytok.«

Támogatás helyett viszont kapott pár keményebb beszólást is, ugyanis volt, aki azzal cikizte Singh Vikit, hogy ő nem is egyedi – az énekesnő megsemmisítő választ adott erre a támadásra, ebben a cikkünkben lehet elolvasni.

singh viki
Singh Viki / Fotó: Gabe / Ripost

Úgy tűnik, hogy Singh Viki élete manapság tele van izgalmakkal, bár saját elmondása szerint a jó dolgok között sajnos akadnak rosszak is. Éppen ezért hozott most egy komoly döntést, ugyanis arra jutott, hogy drasztikus változást eszközöl – a végeredmény pedig sokakat meglepett, hiszen nem így ismerhettük meg a csinos énekesnőt.

Annyi változás van, és jön most az èletembe, hogy beszèlni sem merek még róla… ( majd fogok.. 🙏🏽🙏🏽, van jó is és rossz is sajnos, de minden változásban igyekszem a lehetőséget látni..🙏🏽❤️) viszont kellett egy olyan vàltozás ami megkoronázza mindezt… ami jelzi… nem, nem csupán jelzi…ORDÍTJA, hogy valami változik… körülöttem, bennem, és mostmár rajtam is… olyan régóta vágytam rá, hogy úgy tényleg igazàn “arany” hajam legyen… Olyan “bijonszés” 😅🫶🏽😍 Na most megléptem… #blondy lettem 👩❤️

A visszajelzések alapján Singh Viki rajongói egyenesen imádják az új, a szokásos barna helyett szőkés frizuráját, ami valóban nagyon jól áll neki – akit érdekel, hogy milyen is lett, az itt megtekintheti:

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás