Mindenki csak ámul: megmutatta bomba alakját a 75 éves Ungár Anikó





A gyönyörű bűvész még 75 évesen is elképesztő formában van.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.01.12.
Módosítva: 2024.01.12.
ungár anikó szexi születésnap videó

Nehéz elhinni, de Ungár Anikó a minap már a 75. születésnapját ünnepelte, ez azonban egyáltalán nem látszik a bomba formában lévő bűvészen.

Ungár Anikó
Ungár Anikó a héten lett 75 éves Fotó: TV2

A jeles nap alakalmából a Mokka stábja is felkereste Ungár Anikót, akit a műsor riportere éppen edzés közben kapott mikrofonvégre. Az ország egyik legismertebb és legszexibb bűvésze mindig is fontosnak tartotta a testmozgást, amiről még 75 évesen sem hajlandó lemondani, és el is árulta, hogy miért.

Én azt gondolom, a fizikai megterhelés jó értelemben véve stimulál szellemileg, érzelmileg, és hát nyilván az a jóléti érzet, hogy te rendben vagy önmagaddal

– mesélte Anikó a TV2-nek, aki azt is elmondta, hogy sikerként éli meg azt, hogy ennyi idősen is aktív szakmailag, hiszen a mai napig hívják fellépésekre.

Én nagyobb sikernek élem meg azt, hogy 70 fölött talált meg engem egy pár olyan inspiráció, mint például a rádiózás, ahol kéthetenként riportokat csinálok, a másik pedig, hogy a jelmeztervezést kezdtem el, azt is véletlen

– mondta bűvész, majd még hozzátette:

De visszatérve a sikerre: számomra a siker az, hogy 70 fölött is megélem, hogy sikerélményem lehessen. Azt gondolom, ez nagyobb érték. Tehát nekem az a siker, a magam szempontjából, hogy még mindig képes vagyok adni, vagy kíváncsiak arra, mit csinálok, illetve hogy aktív tudok maradni.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás