Fontos dologra hívta fel a figyelmet Metzker Viktória – Videó





Elindult a fesztiválszezon, és jobb, ha a bulizás mellett a biztonságra is odafigyelünk.



Megosztás
Szerző: K.C.
Létrehozva: 2023.06.23.
Mokka fesztiválozás figyelem Metzker Viki

Annak érdekében, hogy egyszerre legyen felszabadult és biztonságos a fesztiválozás, fontos tényezőkre hívja fel a figyelmet Metzker Viktória. 

Metzker Viki / Fotó: TV2 Mokka

„Nehéz a DJ-pultból megmondani, a fiatalok hogyan szórakoznak. Amikor lent vagyunk és beszélgetünk velük egy adott fellépés után, akkor fel szoktuk hívni a figyelmet arra, főleg a lányoknál, hogy vigyázzanak nagyon magukra. Csoportosan szórakozzanak, ne hagyják egymást egyedül, mert nagyon-nagyon fontos, hogy ne tegyék ki magukat semmilyen olyan veszélynek, ami mondjuk traumatizálni tudja őket” – kezdte a Mokka műsorában Viktória. 

„Nagyon fontos, hogy a telefonjukra odafigyeljenek, hogy fel legyen töltve, hogy elérjék a barátaikat, hogyha tényleg leszakadnának egymástól. Tényleg az, hogy tartsanak össze egy picit jobban, ez nagyon fontos egy nagy rendezvényen” – tette hozzá a csinos DJ. 

A szakértő elárulta, hogy három különböző fontos tényezőt tudunk megkülönböztetni, amire nagyon oda kell figyelni.

Vagyonvédelem: ha kimennek sátrazni egy hétre, akkor célszerű előzetesen végiggondolniuk, hogy mit visznek magukkal a fesztivál területére. 

Szabályok betartása: mindig hallgassanak a fesztivál biztonságáért felelős személyre. Még enyhén ittasan se akarjanak felbátorodva bemenni olyan helyekre, ahová nem szabad. 

Fogyasztás: arra is figyelni kell, hogy mit fogyasztanak a fiatalok a fesztiválozás hevében. A túlzott alkoholfogyasztás bajt okozhat, de az illegális szerek használatától is óvakodjanak. 

 


 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás