„Kőkemény időszak van mögöttem” – kétszer küzdött meg a gyilkos kórral az Omega zenésze





Molnár György esetében a műtét és a kemoterápia megtette hatását. Szeretteinek köszönheti a kitartását, akik mindvégig úgy tettek, mintha minden rendben lenne.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.03.19.
Módosítva: 2023.05.08.
Molnár György Elefánt rák Omega gyógyulás

 Molnár György Elefánt kétszer küzdött meg a gyilkos kórral, túl van több operáción, kemoterápián, de úgy tűnik, legyőzte a rákot. Az Omega együttes gitárosa szenvedélyes életszeretete, jókedve töretlen – írja a Bors

Molnár György Elefánt az Omega gitárosa
Molnár Györgynek a családja adta a legtöbb energiát a nehéz időszakban (Fotó: Bors)

Molnár Györgynek három év után, tavaly tavasszal újult ki a daganatos betegsége. Megoperálták, hetekig tartott a felépülése, szerettei egy pillanatra sem hagyták magára. Akaraterejének köszönhetően mára meggyógyult. „Túl vagyok a rákon! Kőkemény időszak van mögöttem. Volt operáció, kemoterápia, minden, amit el lehet képzelni, de legyőztem a gyilkos kórt, jól vagyok. Az onkológusom szerint többet nem fogunk találkozni. Ráadásul valamelyik nap fiatalembernek szólítottak a bevásárlás alkalmával. Mondtam nekik, hogy jövök máskor is” – mesélte a Sorry! magazinnak a zenész.

„Nekem a gyerekeim, az unokám, a feleségem, a testvérem és a sógornőm adott rengeteg energiát. A család szeretete mindent legyőz. A szeretteim nagyon optimistán látták a jövőt, mindvégig úgy csináltak, mintha minden a legnagyobb rendben volna, és a betegségem, mint a nátha, egyszer csak elillan majd. Ez persze komplikáltabb volt, de szerencsére a műtét és a kemoterápia megtette a hatását. Már tudok járni a botom nélkül, ez pedig tényleg elmondhatatlanul nagy öröm számomra. A fogason lóg mutatóba, emlékeztetőül, mekkora harcot hagytam magam mögött győztesen” – mondta boldogan. A gitárost szörnyű betegsége sem gondolkodtatta el, hogy elhagyja a színpadot.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás