„Az én sorsom egyelőre mellékes" - nem foglalkozik a kirúgással a magyar fociedző





A Diósgyőr ellen próbál javítani a kieső helyen álló Kisvárda a labdarúgó NB I-ben.



Megosztás
Szerző: CHI
Létrehozva: 2024.04.06.
Feczkó Tamás sportfogadás Kisvárda

A labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében jókora meglepetést okozott az NB I kieső helyen álló csapata. A Kisvárda 3-2-vel búcsúztatta az MTK-t. Ez azért érdekes, mert a várdaiak trénere, Feczkó Tamás korábban a fővárosi kék-fehéreknél dolgozott.

Feczkó Tamás
Feczkó Tamás Fotó: Koncz Márton

"Az MTK elleni kupameccs előtt arra figyelmeztettem a játékosokat, hogy ha a bajnokságban a mostani 11. helyünk nem kellemes, akkor legalább a trófeáért tegyünk egy nagy lépést – mondta Feczkó Tamás.

Tudni kell, az MTK a múltban 12-szer vitte haza a kupát, további 23 magyar bajnoki aranyéremre büszke, míg a Kisvárda másodszor jutott be a legjobb négy közé a Magyar Kupában. A bajnokságban azonban nem szereznek hasonlóan értékes skalpokat.

"Erre csak egy tényt mondanék: a legutóbbi 13 NB I-es meccsükön hatszor ítéltek ellenünk büntetőt, méghozzá a találkozók elején. Ez érthetően kedvezőtlen volt nekünk" - mondta Feczkó.

A Kisvárda szombaton 16.30-tól a Diósgyőr otthonában lép gyepre az NB I. 27. fordulójában (TV: M4Sport+), és meglepetés lenne a győzelme. Feczkó elárulta, nem gondol a jövőjére, nem foglalkozik azzal, hogy esetleges kiesésük után milyen sors vár rá.

"Meccsről meccsre kell haladnunk, az én sorsom egyelőre mellékes." - fogalmazott a kisvárdai tréner, akinek csapata 26 forduló után 12 ponttal szorul a bennmaradást jelentő tizedik hely mögé.

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás