Cuki kutyával érdemes 150 milliós lakást hirdetni





Mert bár hiába kiváló az alapajánlat is, azért mégiscsak más, ha két hatalmas, barna szempár néz az érdeklődőkre egy ingatlanból.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.29.
Módosítva: 2023.01.29.
ingatlanbazár

„II. kerület egyik legkedveltebb részén, Adyliget-Máriaremete határán eladó egy örök panorámás, 110 m²-es, 4 lakásos társasházban található, frissen felújított lakás. Kuriózuma a 30 m²-es, kivételes, örök panorámájú K-DK-i tájolású terasz. A lakás teljesen felújított, új fürdőszoba zuhanykabinnal. DK-i tájolásának köszönhetően nagyon VILÁGOS, körbenapozott, teljesen felújított állapotával, valamint tágas szobáinak köszönhetően egyedi ajánlat lehet pároknak, családoknak. Átgondolt, jó elosztású lakás, mely nagy nappalival, étkezővel, 2+fél hálóval, gardróbbal, konyhával, 2 fürdőszobával, 2 WC-helyiséggel (külön és egyben is), valamint galériázott önálló garázzsal is rendelkezik. 

 

Mind a társasház, mind a lakás 2018-ban teljes körűen fel lett újítva: többek között homlokzati hőszigetelő rendszer kialakítása, a mai igényeket kielégítő, újabb ergonomikus elrendezésű szobák, elegáns konyha és fürdőszobák, különálló lakrész saját fürdőszobával és gardróbbal, új parketta, a teraszon új burkolat és gépészeti kiállások lettek kiépítve a későbbi igényekre gondolva. Gázfűtéses kazán adja az otthon melegét. Az új külső hőszigetelés miatt igazán költséghatékony az ingatlan. A lakáshoz saját, önálló, galériázott, 16 m²-es alapterületű garázs is tartozik, melynek ára +5 M Ft. Közlekedése kiváló, Buda egyik legnagyobb közlekedési csomópontja, a Széll Kálmán tér 15 perc alatt elérhető. A buszmegáló 5 percre az ingatlan bejáratától. Legközelebbi bevásárlóhely a Hüvi Bevásárlóközpont. Posta, gyógyszertár, óvodák, bölcsődék, iskolák mind megtalálhatók a közelben. Csendes, nyugodt zöldövezet, távol a város zajától, de mégis közel mindenhez. [...]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 


 

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magánhasználatra, akár bérbeadásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg „ideális társat”?





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás