„Az év meccse következik” – Kubatov Gábor kemény lépésre szánta el magát - Videó!





Kitiltás és per vár a renitens Fradi-drukkerekre. A Ferencvárosi Torna Club elnöke kőkemény büntetést kürtölt világgá a közösségi oldalán.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.10.25.
bűntetés

Kubatov Gábor a Fradi labdarúgóinak csütörtöki, kulcsfontosságú Európa-liga-mérkőzése előtt elmondta: Az év meccse következik, amelyen a szurkolók segítségével, győzelemmel harcolhatja ki a magyar bajnokcsapat a továbbjutást a kupatavaszra, de...

Az FTC elnöke a hivatalos Facebook-oldalára feltöltött videóban többek között elmondta:

Senki nem teheti kockára azt a segítséget, amit a szurkolóink a lelátóról tudnak adni a csapatunknak. A Zvezda elleni meccsen azonban történt néhány olyan dolog, ami ezt kockáztatja. Az UEFA nagyon könnyen ad nagy büntetéseket a nemzetközi meccseken való pirotechnikázásért például. Így aztán hoztunk néhány intézkedést az elmúlt napokban. Tíz olyan szurkolónk van, akit kitiltottunk a Ferencváros stadionjából, az idegenbeli meccsekről, illetőleg kitiltottunk a nemzetközi kupameccsekről is.

Többek között azért, mert volt olyan szurkolótársunk, aki a nevére szóló jegyet eladta szerbeknek, akik persze nem tudtak bejönni a stadionba és jegyzőkönyvbe mondták, hogy feketepiacon méregdrágán megvették ezeket a jegyeket. Azokat a szurkolókat is kitiltottuk, akik kiégették a térelválasztó hálót a B szektor előtt, majd bedobták a pályára a pirotechnikai eszközöket. És azokat a szurkolókat is mind kitiltottuk, akik, amikor ezért a szurkolótársaik szóltak, ők fenyegetőleg léptek fel – sorolta a klubvezető.

Kubatov hangsúlyozta, hogy mindannyian 5 évig nem mehetnek Fradi-meccsre, sőt minden, általuk okozott kárért beperelik őket, beleértve a labdafogó háló árát vagy éppen a miattuk kapott nemzetközi büntetéseket is.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás