RETRO RÁDIÓ

Drámai beszélgetés a temetőben: Nem enyhül Berki Krisztián szüleinek gyásza-Videó!





Ez az egy fiunk volt. Van két unoka most már azoknak élünk - mondták a szülők a Borsnak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.10.29.
szomorú gyász

Berki Krisztián szülei a nagy roham előtt már szombaton kilátogattak a fiúk sírjához. Bár a páros már harminc éve elvált egymástól, mindvégig jóban maradtak a gyász pedig egy mindennél erősebb, elszakíthatatlan köteléket font köréjük.

Azt nem tudja sok ember, hogy én hogyan fekszem le és min megyek keresztül- mondták a Borsnak a szülők Fotó: Bánkúti Sándor

Esetlenül áll a sportos megjelenésű, ősz hajú férfi a sír mellett, nem tudja, hogy mit kell egy ilyen helyzetben tenni. A messziről hozott virágokat egy kisírt szemű asszony szedegeti elő a táskából. Nagyon határozott, ő irányítja a történéseket. Gyomlál és pakol rendületlenül. Nem szólnak egy szót sem, nem jönnek a szavak, csak kézzel mutogatnak egymásnak, hogy melyiket hova kellene elhelyezni úgy, hogy jól mutasson- írja a Bors.

Nem akartak senkivel találkozni Fotó: Bánkúti Sándor

„Nem akartunk a nagy rohamban jönni, hétfőn vagy kedden, sok az ember, Krisztián sírjánál is mindig van valaki… Idegenek, akik szerették a fiamat”– mondja elcsukló hangon Krisztián anyukája. „Most még viszonylagos nyugalom van a temetőben, ezért jöttünk ilyen korán” – magyarázza, mintha bárkinek elszámolással tartozna azért, hogy miért nem a halottak napján látogatott el a Farkasréti temetőbe.

Gondozott a sír teli friss virággal Fotó: Bánkúti Sándor

Berki Krisztián sírján látszik rajta, hogy foglalkoznak vele, friss virágok díszelegnek rajta, és még a májusban ráhelyezett búcsú szalagok is ott lengenek a fejfán.

„Azért egy héttel ezelőtt még nem volt ilyen szép, sok volt a gyom de rendbe raktam. Feljöttem egyedül és megcsináltam” – veszi át a szót a férfi. Ahogy beszél, ahogy gesztikulál, hirtelen nagyon ismerősnek tűnik, aztán belenéztünk a világítóan kék szemébe, és rádöbbenünk: mintha Berki Krisztián arcát látnánk magunk előtt. A híres celeb édesapja eddig kerülte a kamerákat, nem akart szerepelni sehol, azt mondja elég neki a maga baja. A szívét felemészti a gyász, nincs energiája a munkáján kívül másra.

„Az a legnagyobb baj, hogy nem egy apának kellene eltemetnie a fiát, hanem fordítva”– mondja a sírástól elcsukló hangon.„Volt egy fiam, akit imádtam, attól függetlenül is, hogy 18 éves korában elkerült tőlünk (sportoló lett és járta az országot) és keveset találkoztunk. A fiam csodálatos ember volt, aki nem ismerte, az ne mondjon róla véleményt! Van két unoka, és most már azoknak élünk. Évente, mint most is jövünk szülinapozni, hiszen a nagyobbik lánykának, Natkónak ma van a születésnapja. Innen most oda megyünk azt ünnepeljük meg. Sajnos elég szomorú, hogy a temető után kell egy születésnapra elmenni - mondta Berki Ferenc a Borsnak.

 





Ezeket olvastad már?
Hűha! Ezt művelte a limuzin hátsó ülésén a Házasság első látásra bombázója

Hűha! Ezt művelte a limuzin hátsó ülésén a Házasság első látásra bombázója

Irigykednek a kommentelők: ki keni be olajjal Szabó Franciska izmos testét? - Videó!

Irigykednek a kommentelők: ki keni be olajjal Szabó Franciska izmos testét? - Videó!

Nagy bejelentést tett a szülés után Szabó Erika, mindenki erre várt

Nagy bejelentést tett a szülés után Szabó Erika, mindenki erre várt

A királyi család újabb megpróbáltatásai: Kiderülnek a részletek András herceg szexbotrányáról

A királyi család újabb megpróbáltatásai: Kiderülnek a részletek András herceg szexbotrányáról

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás