Heti horoszkóp: ennek a csillagjegynek izgalmas napjai lesznek





Az Ikrek számára ez a pár nap tökéletes alkalom arra, hogy új barátságokat kössön, a Bakot pedig váratlan vendégek lepik meg.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.03.25.
horoszkóp heti horoszkóp változás

Kos
III. 21.–IV. 20.
A terveid legalább felét el kell majd halasztanod ezen a héten, hiába érzed úgy, hogy soha nem látott munkakedv ég benned. A karriered miatt több mindenről elfeledkezel, vagy nem veszed észre, ami körülötted történik, pedig fontos lenne. Kezd el tervezni a hétvégédet is, hiszen van egy merész vágyad, aminek most jött el az ideje. Csak bátran!

Bika  
IV. 21.–V. 20. 
A nyugalom és a gondolkodás napjai következnek számodra. A munkahelyeden különösen nagyra értékelik a munkamorálodat és a megbízhatóságodat, ami váratlan karrierlehetőségekhez vezethet. A személyes kapcsolataidban itt az ideje, hogy újragondold a fontossági sorrendet és a vágyaidat. Egy nagyobb beszélgetés segít megerősíteni a kapcsolatodat a szeretteiddel és a partnereddel.  

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
Izgalmas hétre számíthatsz, tele új társadalmi és szakmai fejlődési lehetőségekkel. Az alkalmazkodóképességed és a gyors kommunikációd átsegít a nehézségeken és az ötleteid megvalósításában. A magánéletben számos érdekes esemény és találkozás vár rád, amelyek új, akár romantikus kalandok előtt ajtót nyithatnak, vagy elmélyíthetik a már meglévő kapcsolatodat.  

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
Az érzékenységed segít abban, hogy ismét javuljanak a kapcsolataid pár távolabbi emberrel, illetve a közelebbi családtagjaiddal is meg tudod oldani a nézeteltéréseket. Előfordulhatnak olyan kihívások a szakmai életedben, amelyek leküzdése sok türelmet és kitartást igényel, de ez számodra nem jelent gondot. Ne felejts el időt szánni önmagadra is!

Oroszlán 
VII. 23.–VIII. 23.
Kevés időd marad ezekben a napokban saját magadra, ugyanis egy valódi vészhelyzet vár a munkahelyeden, amitől a rád jellemző profizmussal szabadulsz majd meg. Esténként pedig egy nehéz helyzetbe került hozzátartozón segítesz. A hétvégéhez közeledve minden elsimul, így hangolódhatsz a pihenésre. Az aktív élet segít a lelki és testi gyógyulásban.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Olyan dolgokat tudsz meg magadról a héten, amelyek még téged is meglepnek, ugyanis egy rosszakaród olyan hazugságáradatot indít el rólad, amelytől csak kapkodod a fejedet. Eldöntheted, hogy hasonló, piszkos módszerekkel küzdesz meg vele, vagy hű maradsz a saját erkölcsi normáidhoz. A csillagok azt üzenik: nem lesz könnyű dolgod, de hosszú távon az igazság győz.

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
A tavasz beköszöntével úgy érzed: szerelmet akarsz, romantikát és végtelen figyelmet, kalandokat, éppen ezért magad is tenni akarsz az ügy érdekében. A héten mindent megteszel, hogy a külsődet némileg rendezettebbé tedd, és óriási elhatározással dobod be magad újra a sportolásba, illetve a kalóriák számolgatásába. Semmi kirívó nem vár, így nyugodtan magaddal lehetsz.  

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Komoly nézeteltéréseket hoz a családtagjaiddal ez a hét, és magad is meglepődsz majd, hogy milyen kis apróság okoz majd viszályt és zűrzavart nálatok. Ha nagyon belelendültök a vitákba, akár a közösen tervezett kiruccanás is füstbe mehet. Talán jobb, ha a hétvégét a barátaiddal, ismerőseiddel töltöd, akik új lendületet adhatnak az elkövetkezendő hétköznapoknak.

Nyilas 
XI. 23.–XII. 21. 
Feljebb kerülsz a ranglétrán, ám arra vigyázz, hogy légy kissé visszafogottabb, ugyanis hajlamos vagy arra, hogy ilyen helyzetben uralkodni kezdj a rangban alattad lévőkön. Ha nem figyelsz az arany középútra, az emberek elfordulnak tőled. Otthon viszont mindenki kéréseit hajlandó vagy teljesíteni, ugyanis tudod: így esélyed lehet arra, hogy elmenj szórakozni.

Bak
XII. 22.–I. 20.
Végtelenül hosszúnak tűnik majd ez a hét neked, ugyanis a munkahelyeden nemcsak a saját feladataidat kell teljesítened, hanem egy távollévő kollégád ügyeit is. Esténként hiába próbálnak rávenni a családtagjaid az aktív kikapcsolódásra, kategorikusan nemet mondasz. A következő napok kedvenc „menedéke” a kényelmes kanapéd lesz a televízió előtt. Hétvégén hívatlan vendégek érkeznek.

Vízöntő
I. 21.–II. 19. 
Minden vitás kérdésnél hangosan akarod majd kifejezni az elégedetlenségedet. Sok mindenből eleged lesz, például a családi életedből, és abból is, ahogyan a kollégáid értékelik a szakmai eredményeidet. Úgy érzed, minden csak nyűg a számodra és a gondokkal egyedül maradtál. Ha szeretnél jobb hangulatot, akkor ez csak rajtad múlik, pontosabban a hozzáállásodon. Ne rontsd el a romantikus hétvégédet.

Halak
II. 20.–III. 20.
Sikeresen oldasz meg egy összetett, pénzügyekkel kapcsolatos kérdést. A személyes ügyeidben változó sikerek várnak. Sokat gondolsz valakire, mert úgy érzed, egy ponton viszonozta a vonzalmadat, így a közeljövőben közelebb kerülhetsz hozzá. A dolgok azonban nem mennek tovább ennél, így más utakat kell keresned, hogy megszabadulj a magánytól. Félelemből ne keresd a régi kapcsolataidat!
 





 





Ezeket olvastad már?
Arcápolás otthon, fillérekből

Arcápolás otthon, fillérekből

123 éve született a magyar film: teszteld, te mennyire emlékszel a régi idők mozijaiból - kvíz

123 éve született a magyar film: teszteld, te mennyire emlékszel a régi idők mozijaiból - kvíz

Hallottál már a tavaszi gonoszjáró napról? Így élheted túl para nélkül!

Hallottál már a tavaszi gonoszjáró napról? Így élheted túl para nélkül!

Te kipróbálnád az okoskonnektort? Így irányíthatod vele az életedet is

Te kipróbálnád az okoskonnektort? Így irányíthatod vele az életedet is

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás