Nostradamus dermesztő pontossággal jósolta meg, 2023-ban halálos hőhullám éri el Európát





Nostradamus számos pontos előrejelzést jegyzett fel, és szép lassan csaknem mindet megéljük...



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.08.26.
jóslat életmód nyár Nostradamus

Michel de Nostredame francia asztrológus, ismertebb nevén Nostradamus, úgy tűnik, hogy előre megjósolta az idei forróságot (is), ami jelenleg Európát sújtja - hívta fel a figyelmet a jóslatra a Daily Star. És nem is olyan nehéz nem hinni az asztrológus jóslatában, hiszen a kontinens több városában is sorra dőlnek meg a melegrekordok. 

Nostradamus
Fotó: YouTube

Nostradamus pokoli meleget, a tengerek felmelegedését és még a búza drágulását is megjósolta:

A Fekete-tenger élő halai megfőnek a melegben. Olyan magasra emelkedik a búza ára, hogy az ember megeszi majd embertársait

 - jegyezte fel a számtalan jóslatai közzé. 

Nostradamus híres könyve, A próféciák közel 500 éves: megjósolta például a francia forradalmat, valamint azt is, hogy Japánra atombombát dobnak. Egy, a művét újraértelmező, 2005-ben megjelent könyv pedig egyenesen azt sugallta: az asztrológus előre látta, hogy II. Erzsébet 2022-ben hal meg - idézte a life.hu a Daily Star írását.

Nostradamus próféciáit természetesen óvatosan kell kezelni, hiszen azok soha nem egyértelműek, sok értelmezést igényelnek és sokféleképpen is érthetőek. A 16. századi jós előrejelzéseit csak utólag lehetett hozzárendelni egy-egy eseményhez, sőt, számos jóslata pedig soha nem vált valóra.

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás