Menczer Tamás: Brüsszelben változás kell, hogy Európában béke legyen – videó





„Június 9-én küldjünk olyanokat Brüszelbe, akiknek valóban Európa békéje és jóléte a fontos” – jelentette ki Menczer Tamás.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.05.01.
Módosítva: 2024.05.01.
Menczer Tamás kampány videó Európai Unió Brüsszel

Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a közösségi oldalán emlékezett meg arról, hogy húsz éve lépett be Magyarország az EU-ba.

Menczer Tamás
Fotó: Menczer Tamás/Facebook

Húsz éve léptünk be az Európai Unióba. Amikor beléptünk, volt két közös, világos célunk. Európában legyen béke és legyen jólét. Ma ezek közül kettő hiányzik, a béke és a jólét. Ezért mondjuk, hogy Brüsszelben változásra van szükség. Nem ezt ígérték

– kezdte a Facebook-oldalára feltöltött videóját. Menczer Tamás ezt követően elmondta, hogy Brüsszel tiszteletet ígért a tagállamoknak, ezzel szemben hazánkat egy kicsit sem tisztelik. 

Brüsszel azt ígérte, hogy tisztelni fogjuk egymást, a tagállamok tisztelik egymást, a brüsszeli intézmények tisztelik a tagállamokat. Ezzel szemben bennünket, magyarokat nem tisztelnek. A békepárti álláspontunk miatt zsarolnak és nyomást gyakorolnak ránk. Brüsszel háborúpárti, nem a békét építi, nem Európa békéjét építi, hanem a háborút építi.

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója végül kiemelte

Ezért mondjuk, hogy Brüsszelben változás kell. Brüsszel az összes szankciós gazdasági, energetikai döntésével rombolta és rombolja az európai életszínvonalat. Ezért mondjuk, hogy Brüsszelben változás kell. Június 9-én küldjünk olyanokat Brüsszelbe, akiknek valóban Európa békéje és jóléte a fontos. Június 9-én csak a béke, csak a Fidesz.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás