Hátborzongató jóslatot mondott Baba Vanga 2023-ra: most válik valóra





A misztikus 1996-os halála előtt egy sor jóslatot készített, amelyek egészen 5079-ig terjednek, és ezek közül az egyik most vált valóra.



Megosztás
Szerző: P. Flóra
Létrehozva: 2023.12.03.
Baba Vanga jóslat napvihar

A néhai bolgár misztikus, Baba Vanga bizarr jóslatai most váltak valóra. Vanga, aki 1996-ban hunyt el, több ezer jóslatot adott halála előtt, amelyek egészen 5079-ig terjednek. 

baba vanga
Fotó: Bors

Ha hinni lehet a következő évre vonatkozó jóslataiban, akkor Vlagyimir Putyin meggyilkolásától kezdve egy kibertámadásig, vagy akár egy gazdasági válságig és félelmetes időjárási eseményekig mindent láthatunk. De volt egy jóslata 2023-ra is, amely éppen most válik valóra...

Baba Vanga ugyanis azt jósolta, hogy 2023-ban egy napvihar keseríti majd meg az életünket. Ez pedig éppen a napokban történik. A tudósok szerint december 1-jén történt napkitörés miatt hamarosan egy mágneses vihar éri el a Földet, amely fennakadásokat okozhat a GPS, a rádió és az internet működésében. Szerencsére a Vanga által vizionált katasztrófa nem következett be, csak a jelenség maga.

Az „élő Nostradamus” is jósolt 2023 év végére: ő áradásokat, földrengéseket látott, tehát szerinte pokolian búcsúzunk majd ettől az évtől. 

Az igazi Nostradamusnak is voltak jövendölései 2024-re, amelyeket itt elolvashatsz.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás