Pető Brúnó úgy flörtölt a kamerák előtt, hogy abba mindenki belepirult





Úgy tűnik, a zenész még a kamerák előtt sem bír a vérével. Pető Brúnó egy mondattal felszedte a sminkes versenyzőt, aki bármit megtenne neki.



Megosztás
Szerző: H.Á. H.Á.
Létrehozva: 2024.05.01.
Módosítva: 2024.05.01.
Zsákbamacska TV2 Marics Peti Pető Brúnó

Pető Brúnó és Marics Peti szombaton debütáltak a TV2 képernyőjén, mint a Zsákbamacska műsorvezetői, és bizony nagyszerű duót alkotnak a srácok. Nagy dumákból, szórakozásból és nevetésből bizony nincs hiány, de persze egy kis bújtatott flört sem maradhat el a srácoktól, miközben a versenyzőkkel beszélgetnek a játékok között. Az előző adásban történt ugyanis, hogy az egyik versenyző olyan jeleket kapott az egyik műsorvezető sráctól, amibe még szinte a közönség is belepirult. Eleve úgy konferálta fel Brúnó a versenyzőt, hogy akár az adás egyik kedvence is lehet!

zsákbamacska, marics peti, Pető Brúnó
Pető Brúnó és Marics Peti jót szórakoznak a forgatásokon (Fotó: Tények)

A sminkes felajánlotta szolgálatait

A műsor elején, amikor végigveszik az aznapi civil versenyzőket és bemutatják őket a sminkes karakternél, olyan elszólás történt, amitől még a közönség is elpirulhatott. Vajon mit szólna Brúnó barátnője ehhez a párbeszédhez?

Lehet, a mai adás egyik kedvence lesz, számunkra biztos. Szandi, aki egy sminkes!” – kezdte a bemutatást Brúnó, mire a sminkeshölgy azonnal fel is ajánlotta a segítségét.

Sziasztok, igen-igen, én sminkes vagyok, úgyhogy ha meg kell igazítani a sminketeket, akkor állok rendelkezésetekre” – jegyezte meg Szandi, amire az újdonsült műsorvezető azonnal reagált, sőt olyat mondott, amire még a közönség is vissza-vissza pillantott.

Pető Brúnó
Pető Brúnó pillanatok alatt elnyerte a sminkes szívét (Fotó: TV2)

A sminkünket meg kell igazítani, meg ha mást, akkor is neked fogunk szólni

– mondta Brúnó, mire Szandi megköszönte neki, hogy ennyire bíznak a tudásában.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás