Király Viktor hatalmas ajándékot kapott a feleségétől, alig akarta elhinni





Óriási a szerelem kibékülésük óta az énekes és párja között. Király Viktor március 29-én ünnepli 40. születésnapját, amire felesége több meglepetéssel is készül, amik közül az elsőt már le is leplezte.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.03.20.
Módosítva: 2024.03.20.
születésnap Virág Anita meglepetés Király Viktor

Mint ahogy arról már beszámoltunk, a sztárpár 2023-ban nehéz időszakot élt meg. Király Viktor és Király-Virág Anita már a válás küszöbén álltak, és menthetetlennek tűnt a helyzet, de több mint egy év különélés után sikerült helyrehozniuk a kapcsolatukat, és úgy látszik, boldogabbak, mint valaha.

király viktor és király anita
Király Viktor és Anita boldogabbak, mint valaha (Fotó: Bánkúti Sándor)

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az első ajándék, amit Anita a szerelme születésnapjára intézett. Viktor az Instagram-oldalára posztolta, hogy egy háromnapos zenetáborba hivatalos, amelyet felesége a legnagyobb titokban szervezett meg neki.

Király Viktor világhírű énekessel zenélhet

Az énekes hatalmas lehetőséget kapott azáltal, hogy három napot Brüsszelben zenéléssel tölthet, méghozzá nem is akárkivel. Viktor a világhírű zenésszel, Janee-vel alkothat majd együtt, akivel már két évvel ezelőtt is született közös daluk Favorite Place címmel.

A zenész láthatóan nagyon izgatott emiatt, és hálás a feleségének a csodás meglepetésért, aki biztosította róla, hogy itt korántsem érnek véget az ajándékok.

Ez csak az 1. Felvonása a szülinapodnak

– fűzte hozzá Anita kommentben a közzétett videóhoz.

Az Instagram-posztot a világsztár Janee is megosztotta saját storyjában, ez alapján úgy látszik, mindkét énekes nagyon várja a közös zenélést. Úgy tűnik, Király Viktor a munkában és a magánéletben is sikeres, és boldogabb, mint valaha.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás