Furcsa megérzése lesz ma ennek a csillagjegynek





Van olyan csillagjegy is, akire nehéz magánéleti döntés vár.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.05.01.
Módosítva: 2024.05.01.
horoszkóp csillagjegy napi horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

A Hold a vidám Vízöntőben jár, és jó hangulatot hoz erre a május elsejére. A Vénusz és a Plútó kedvezőtlen fényszöge viszont féltékennyé teheti, vagy a párjában ébreszthet kisajátítási vágyat, bizalmatlanságot. Ne játsszon a tűzzel, és csak óvatosan a flörtökkel!

Bika (04. 21.–05. 20.)

A Vízöntő Hold vidámságot hoz, a Bika Vénusz szerelmet, mégis előfordulhat, hogy kicsúszik a dolgok ellenőrzése a kezei közül. A Mars és a Plútó legalábbis erre utal. Ez egy emberi kapcsolatát érinti, és egy feszültség, vita vagy félreértés okozhatja.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Szerdán egy magánéleti kérdésben nehezére eshet dönteni, mivel talán ön sem teljesen biztos abban, hogy mit szeretne. Hagyjon időt arra, hogy megérjen önben a dolog, és közben vegye számításba, mi szól az egyik vagy másik oldal mellett.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Bármennyire is szeretne, nem tud mindenkinek megfelelni. Könnyen lehet az is, hogy valaki kritizálja, megjegyzéseket tesz önre. A nagy kérdés az, hogy kell-e megfelelnie egyáltalán az illetőnek? Ha úgy érzi, hogy nem érdemes, ne törődjön vele!

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Ma tegye félre a gondokat, és igyekezzen a dolgok vidámabb és pozitív oldalát figyelni. Legyen ma az élet könnyedsége a fontos, higgye el, hogy a gondok megvárják és napokkal később is pontosan ott lesznek, mint azelőtt! Ma pedig ünnepeljen, lehetőleg minél nagyobb társaságban!

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Szerdán egy szituációban furcsa megérzése támadhat, és talán elfogja a bizonytalanság, az érzés, hogy ott valami nem stimmel. Ha így van, ne habozzon, lépen hátra egyet, és ne döntsön! Az intuíciója nagyon fejlett, és ha jelez, nem szabad félvállról vennie!

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

A szerdai nap legyen teljesen a gondtalan szórakozásé! Élje meg az örömöket és hárítsa el a negatív tényezőket. Erre van most szüksége ahhoz, hogy feloldódjon önben egy gátlás és legbelül választ találjon a kérdésre, ami már egy ideje foglalkoztatja legbelül.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Ma végre egy kicsit felszabadul. Ha figyelmes, meglátja és megérti, mi az, ami tovább fogja lendíteni egy holtponton, amely már régóta problémát okoz önnek. Néha épp a kikapcsolódás hozza meg az eredményt.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Szerdán egy hír vagy esemény okán lehet, hogy új stratégia fogalmazódik meg önben a magánéletével kapcsolatosan, és ez nagyon élesen érintheti egy bizonyos személlyel való kapcsolatát. Ne érezze magát rosszul azért, mert változtat!

Bak (12. 22.–01. 20.)

Május elsején igyekezzen egy kicsit ellazulni, elengedni a felelősséget vagy a munkát, és megérteni, hogy nem élhet mindig feszültségben az éppen aktuális feladata miatt, mert akkor állandósulhat önben egy görcsös állapot. Ma aztán tényleg minden adott az ellazuláshoz, használja ki!

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Szerdán minden feltétel adott, ha cselekedjen egy a magánéletet érintő ügyben. Ha változásra van szüksége, ha lezárna, vagy éppenséggel tisztázna valamit, akkor azt ma tegye! Nem lesz ennél kedvezőbb alkalom mostanában.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Ma valaki nagyon fog igyekezni, hogy változást hozzon az életébe, és ennek érdekében igyekszik majd mindent bevetni. Ha legbelül önnek is rendben van mindez, akkor ne álljon ellen, tárja ki a szívét, és hagyja, hogy megtörténjen, aminek meg kell történnie.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás