Szörnyekre panaszkodott a 3 éves kislány, sokkoló felfedezést tettek a szülei – Videó





Sokáig nem hittek a gyereknek.



Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2024.05.01.
méh kártevőirtás szörnyek félelem kislány

A mindössze 3 éves Saylor Class egy százéves házban lakik szüleivel az amerikai Charlotte-ban. A csöppség már régóta panaszkodott, hogy szörnyek vannak a szobája falában. A felnőttek gyermeki képzelődésnek tartották a dolgot, és lesöpörték az asztalról a kislány félelmeit. Adtak neki egy szórófejes palackot, mondván, hogy a benne lévő vízzel elijesztheti a szörnyeket.

Fotó: Pexels/Anna Shvets (Képünk illusztráció)
Képünk illusztráció - Fotó: Pexels

Csak azután fogtak gyanút, hogy mi állhat a szörnytörténetek hátterében, amikor az apuka egy méhrajt fedezett fel a padláson és a kémény közelében. Kihívott egy rovarirtót, aki hőkamerával vizsgálta át a házat, és elképesztő mennyiségű méhet talált a falakba fészkelve

A hőkamera úgy világított, mint valami fényfűzérrel feldíszített karácsonyfa

– mondta el a Daily Mailnek a kislány által szörnyvadásznak nevezett kártevőirtó, aki a fal kibontása után végül mintegy 80 ezer méhet és 45 kilogrammnyi méhsejtet távolított el a házból. 

Úgy ömlöttek ki a méhek, mint egy horrorfilmben

– fogalmazott a megdöbbent anyuka, aki videót is közzétett a mentőakcióról.

Bár a család szerencsésen megszabadult a „szörnyektől”, az eljárás tetemes pénztől is megszabadította őket: mivel a biztosításuk nem terjedt ki rovarkárra, saját zsebből kellett kifizetniük a 20 ezer dollárba (több mint 7 millió forint) kerülő munkálatokat.

@classashley Update 5 on BeeGate. The Charlotte Mecklenburg Beekeeper’s Association connected us with Curtis, who has helped us with this whole process. Count estimated at 60,000 bees so far 😅 #savethebees #bees #charlotte #momsoftiktok #toddlersoftiktok ♬ original sound - BOOZEY

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás